Rekry: oletko meidän uusi markkinoinnin asiantuntija

25.05.2023 Blog

Tule joukkoomme tekemään uusia paikallisia sankaritekoja!

MARKKINOINTITOIMISTO KOLMAS POLVI etsii markkinoinnin asiantuntijaa Ouluun määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen.

TIIMIN JÄSENENÄ teet tuloksellisia markkinointitekoja asiakkaillemme digikanavissa. Suunnittelet markkinointia, hoidat digimainontaa sekä tavoittelet annetulla budjetilla parasta mahdollista tulosta asiakkaillemme. Teet tiivistä yhteistyötä suunnittelijoidemme, muiden markkinoinnin asiantuntijoidemme ja myyntimme kanssa.

TEHTÄVÄN menestyksekäs hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta Googlen ja Metan markkinointityökalujen käytöstä. Aiempi LinkedIn, Adform- ja analytiikkaosaaminen sekä voimassa olevat Google-sertifikaatit katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta maksetun digitaalisen markkinoinnin tekemisestä, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestymisessä auttavat myös hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot, joustavuus sekä kokemus asiakastyöstä.

MITÄ TARJOAMME sinulle? Kolmas Polvi tarjoaa sinulle paikan kasvaa ja kehittää omaa osaamistasi. Arvojamme ovat halu uudistua ja kasvaa, yhdessä saavuttaminen, vastuullisuus sekä luottamus. Palkkaus Medialiiton toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Saat käyttöösi myös Kaleva Media konsernin henkilöstöedut. Työskentely tapahtuu joustavasti hybridityönä.

KIINNOSTUITKO? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.6.2023 mennessä rekrytointipalvelumme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja päättyy alustavasti 31.1.2024.